COMPETITIESTART 2020-2021 VASTGELEGD

20 augustus 2020

AKKOORD VOOR DE SPORTSECTOR
De sportsector en Vlaams minister van Sport Ben Weyts maakten een akkoord over de doorstart van de sportbeoefening en competities. Over deze protocollen zal worden gecommuniceerd.
De provincie Antwerpen sluit zich aan bij de protocollen opgesteld door het Vlaams sportveld, waardoor er opnieuw in heel Vlaanderen op dezelfde wijze gesport kan worden, en alle competities desgewenst hervat kunnen worden. De Vlaamse sportsector blijft bij haar advies om – indien het haalbaar en noodzakelijk is – zonder publiek te sporten. Het vrijwaren van de sportactiviteit is in dit opzicht de belangrijkste doelstelling.
UPDATE 18 augustus
In tegenstelling tot eerdere beslissing en communicatie, heeft de gouverneur van Antwerpen vanaf 18-08-2020 haar beslissing herzien met betrekking tot kleedkamer- en douchegebruik:
vanaf heden volgt de provincie Antwerpen de regels en protocollen die gelden voor heel Vlaanderen. Dit betekent dat kleedkamers en douches vanaf vandaag terug gebruikt mogen worden in Antwerpen, mits het in acht nemen van de regels volgens het protocol voor sportaanbieders (29-07-2020).
Voetbal Vlaanderen rekent dan ook op een goede en veilige organisatie van het kleedkamer- en douchegebruik volgens de geldende richtlijnen. 

onze sponsors

Webshop

Bezetting terreinen